Wij gaan voor maximale kwaliteit. Wat uw doel ook is, met een goede tekst bereikt u het maximale effect.

Tekstschrijven

Een website of app kan er nog zo mooi uitzien, of u de aandacht van uw bezoeker ook vasthoudt, valt of staat met een tekst. Coffeestain werkt met professionele tekstschrijvers die onder andere gespecialiseerd zijn in webschrijven. Voor de teksten van uw site bieden we verschillende mogelijkheden die passen bij uw specifieke wensen en behoeftes.

Informeren, verleiden, verkopen of service bieden. Wat uw doel ook is, met een goede tekst bereikt u het maximale effect. Onze tekstschrijvers produceren prettig leesbare, heldere teksten die opgebouwd zijn volgens de nieuwste richtlijnen van schrijven voor internet en social media. Maar ze kunnen u ook helpen een bestaande tekst te corrigeren of te herschrijven. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, kunt u kiezen uit vier opties.

TekstschrijvenBronze

Ik heb interesse
Per pagina:€ 17,99
Inbegrepen:
  • Spellingcontrole

TekstschrijvenSilver

Ik heb interesse
Per pagina:€ 39,99
Inbegrepen:
  • Spellingcontrole
  • Grammaticacontrole

TekstschrijvenGold

Ik heb interesse
Per pagina:€ 74,99
Inbegrepen:
  • Spellingcontrole
  • Grammaticacontrole
  • Herschrijven aangeleverde tekst

TekstschrijvenPlatinum

Ik heb interesse
Per pagina:€ 99,99
Inbegrepen:
Exclusief starttarief € 75,-
  • Spellingcontrole
  • Grammaticacontrole
  • Interview en tekstschrijven

Spellingcontrole

Hebt u zelf al teksten en bent u ervan overtuigd dat deze goed zijn? We raden u aan er toch even naar te laten kijken door onze tekstschrijvers. Zij checken dan op spelling, kwaliteit en of de teksten aan alle eisen voldoen. Blijken de teksten toch ongeschikt, dan koppelen we dit naar u terug met adviezen voor verbetering. In sommige gevallen adviseren wij u een ander pakket te kiezen. Het gaat nu eenmaal om de beste kwaliteit.

Zinsopbouw verbeteren (spelling en grammaticaal)

Wilt u uw teksten zelf aanleveren, maar bent u er niet zeker van of ze qua spelling en grammatica kloppen? Onze tekstschrijvers redigeren uw teksten graag. Zij kijken naar uw zinsopbouw en corrigeren taal- en stijlfouten. Blijkt ook hier dat de teksten niet voldoen aan de kwaliteit die wij nastreven, dan koppelen we dit terug. We geven adviezen voor verbetering of raden aan om een ander pakket te kiezen.

Aangeleverde tekst volledig herschrijven

Een boodschap kernachtig weergeven. De juiste toon treffen. Een foutloze spelling en stijl… Niet voor iedereen is dat appeltje eitje. En ook al kunt u aardig schrijven, dat betekent nog niet dat uw teksten geschikt zijn voor het web of social media. Onze tekstschrijvers kunnen uw bestaande tekst of aangeleverde informatie volledig herschrijven tot een nieuwe tekst die voldoet aan alle eisen. Zo bent u verzekerd van een goede, fijne, vlotte tekst van hoge kwaliteit.

Tekst op basis van interview (en eventueel aangeleverde informatie)

Stel: u hebt uw missie, visie, diensten en doelen helder voor ogen, maar u heeft moeite dit goed op papier te krijgen. Stop hier dan mee en laat ons dit voor u doen. Onze tekstschrijver kan door middel van een (telefonisch) interview en eventueel aanvullende informatie uw boodschap kernachtig formuleren. U kunt ervan uitgaan dat de teksten grammaticaal en stijltechnisch goed in elkaar zitten. Bovendien voldoen ze aan de laatste richtlijnen van schrijven voor social media en internet.

Samen met u gaan we op zoek naar de oplossing die het best bij u past en waarmee u zo snel mogelijk uit de voeten kan
© Coffeestain 2010-2018