Krachtig communicatiemiddel voor uw bedrijf

Nieuwsmodule

Coffeestain gelooft in de kracht van samen. Daarom bieden wij een nieuwsmodule die, samen met onze internetproducten, een sterk communicatiemiddel vormt voor uw bedrijf. Via uw app, website, seo en social media levert u uw klanten extra nieuws waarmee u zich onderscheidt van de rest.

Met uw nieuws op al uw internetmedia bereikt u niet alleen een grotere groep, uw klanten krijgen hiermee ook de beste service. Door middel van deze module is uw nieuws in een klik beschikbaar op uw website, mobiele app, Facebook, Twitter en LinkedIn. En doordat alle social media naar uw website linken, wordt deze ook nog eens beter vindbaar.

Nieuws ModuleWebsite

Ik heb interesse
Maandelijks:€ 2,99
Inbegrepen social media:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Beschikbaar voor:

Nieuws ModuleWordpress

Ik heb interesse
Maandelijks:€ 4,99
Inbegrepen social media:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Beschikbaar voor:

Nieuws ModuleWordpress extern

Ik heb interesse
Éénmalig:€ 99,99
Maandelijks:€ 9,99
Inbegrepen social media:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Beschikbaar voor:

Hoe werkt het?

Op welke manier uw klant ook informatie zoekt (via social media, website of app), uw nieuws is op ieder internetmedium te vinden. De producten zijn bovendien met elkaar gekoppeld, zodat er een constante stroom van nieuwe informatie is. Door ons gebruiksvriendelijke klantenportaal kunt u overal inloggen en alles op een plek regelen. De input wordt direct zichtbaar op al uw beschikbare producten.

Tijdsbesparend

Doordat u alles in één portaal regelt, hoeft u niet alles apart bij te houden. Dat scheelt veel tijd! Een voorbeeld: u voert een nieuwsartikel in met foto’s. Dit artikel wordt dan direct zichtbaar op uw website en mobiele app. Daarnaast verschijnt ook op uw social media een verkorte tekst en foto met een link naar uw website. Handig. Toch?

Nog beter vindbaar ( SEO )

Niet alleen handig, ook slim! De klanten die via social media uw website bezoeken, zorgen voor een extra bezoekersstroom. Hierdoor wordt uw website steeds belangrijker en komt hij steeds hoger in de zoekresultaten van Google of Bing terecht. U wordt dus makkelijker gevonden (seo). Daar is over nagedacht…

Samen met u gaan we op zoek naar de oplossing die het best bij u past en waarmee u zo snel mogelijk uit de voeten kan
© Coffeestain 2010-2018